ESKIMO-3, 105 капсули по 0,5 g


Естествено устойчиво рибено масло с  Омега-3 мастни киселини EPA и DHA –  на капсули.

Стабилизирано рибено масло с естествен витамин Е ESKIMO-3-105-капсули

Изследвания и документация

Рибено масло Ескимо-3 e едно от най- изследваните и документирани добавки на Омега-3 мастна киселина-нов стандарт за качество и ефективност. За последните 20 години 130 научни доклада, 28 клинични изследвания и 7 докторски дисертации, безспорно са установили, че  рибено масло Ескимо–3 тм  е най-чистото, най-устойчивото срещу гранясване и най-безопасното рибено масло спрямо другите водещи производители, което определя рибеното масло Ескимо–3 тм като безспорен N:1.

Ескимо-3 се извлича от дълбоководни морски  риби. В студената вода тяхната телесна мазнина остава еластична, поради високото съдържание на ЕРА и DHA. При хората, съдържащата се в клетъчните стени Омега-3 мастна киселина помага на клетките също да запазят еластичността си, като подпомага включително и гъвкавостта на ставите, еластичността на кожата и на кръвоносните съдове.

Ескимо-3 допринася за нормалното кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето, както и за гъвкавостта на ставите и здравето на кожата.

Ескимо-3 се произвежда по фармацевтични стандарти и има гарантирано високо качество.

Не съдържа изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

На какво могат да ни научат ескимосите?

Въпреки, че ескимосите консумират големи количества мазнини, те имат здрави сърца, добро кръвообращение, здрави стави и кожа. Според изследователи в сферата на храненето, това се дължи на консумацията на Омега-3 мастни киселини, които почти отсъстват в днешното ни меню. Ескимо-3 е уникална устойчива добавка от рибено масло, разработена от шведски изследователи с цел възприемане на елементи от храненето на ескимосите. Ескимо-3 съдържа оптимална концентрация на важните Омега-3 мастни киселини ЕРА и DHA и е обогатена с антиоксиданти в изчислена по научен път формула и концентрация.

Добавките на Омега-3 мастна киселина допринасят за здравето на сърцето и кожата, както и за еластичността на ставите. Те поддържат нивата на простагландините- хормоноподобни вещества, важни за много телесни функции.
!!! Ескимо-3 е уникално устойчиво рибено масло, което трябва да се разграничава от маслото от черен дроб на риба треска или химически третираните рибени масла.

Препоръчителен дневен прием:
3 капсули – 1-2 пъти дневно по време на хранене.
Хранителен състав в 3 капсули:
Омега-3 мастни киселини                      540 mg
от които :
ЕРА (ейкозапантенова киселина)        240 mg
DHA (докозахексенова киселина)         150 mg
Витамин Е                 4,5 mg     α – ТЕ (6,75 IU)

Хранителен състав в 6 капсули:
Омега-3 мастни киселини                     1080 mg
от които:
ЕРА (ейкозапантенова киселина)         480 mg
DHA (докозахексенова киселина)         300 mg
Витамин Е                     9 mg     α – ТЕ (13,5 IU)

Състав:
Рибено масло от дълбоководни морски риби.
Обвивка на капсулата: желатин, глицерол, естествен Е, лицитин, аромат.

Производител: Midsona Sverige AB, Sweden

 

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!