ESKIMO-3 Fluid, 105 мл.

ESKIMO-3 Fluid, 105 мл.Стабилизирано рибено масло с естествен витамин Е

Изследвания и документация
Рибеното масло Ескимо-3 е едно от най-добре изследваните и документирани добавки на Омега-3 мастна киселина – нов стандарт за качество и ефективност. За последните 20 години 130 научни доклада, 28 клинични изследвания и 7 докторски дисертации, безспорно са установили, че  рибено масло Ескимо–3 тм е най-чистото и устойчиво срещу гранясване, най-безопасното рибено масло спрямо другите водещи производители, което определя рибеното масло Ескимо–3 тм като безспорен N:1.

Ескимо-3 се извлича от дълбоководни морски  риби. В студената вода тяхната телесна мазнина остава еластична, поради високото съдържание на ЕРА и DHA. При хората, съдържащата се в клетъчните стени Омега-3 мастна киселина, помага на клетките също да запазват еластичността си, което подпомага гъвкавостта на ставите, еластичността на кожата и на кръвоносните съдове.

Ескимо-3 допринася за нормалното кръвообращение, което е важна част от грижата за сърцето.

Ескимо-3 се произвежда по фармацевтични стандарти и е с гарантирано високо качество.

Не съдържа изкуствени оцветители, аромати или консерванти.

На какво могат да ни научат ескимосите?

Въпреки, че ескимосите консумират големи количества мазнини, те имат здрави сърца, добро кръвообращение, здрави стави и кожа. Според изследователите на здравословно хранене, това се дължи на консумацията на Омега-3 мастни киселини, които почти отсъстват в днешното ни меню. Ескимо-3 е уникална устойчива добавка на рибено масло, разработена от шведски изследователи с цел възприемане на елементи от храненето на ескимосите. Ескимо-3 съдържа оптимална концентрация на важните Омега-3 мастни киселини ЕРА и DHA, като е обогатена с антиоксиданти в изчислена по научен път формула и концентрация, което е от съществено значение.

Добавките с Омега-3 мастна киселина допринасят за здравето на сърцето и кожата, както и за еластичността на ставите. Те поддържат нивата на простагландините – хормоноподобни вещества, важни за много телесни функции.
!!! Ескимо-3 е уникално устойчиво рибено масло, което трябва да се разграничава от маслото от черен дроб на риба треска или химически третираните рибени масла.

Препоръчителен дневен прием:
5ml ( 1 чаена лъжичка) по време на хранене.

Хранителен състав в 5 ml
Омега-3-мастни киселини         1500 mg
от които
ЕРА
(ейкозапантенова киселина)       740 mg
DHA
(докозахексенова киселина)       480 mg
Витамин Е                               15 mg а-ТЕ
(ПДДД 140%*)
* ПДДД – препоръчителна дневна допустима доза

Състав:
Рибено масло от дърбоководни морски риби, естествен витамин Е, лицитин, аромат.

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!