ESKIMO Brainsharp, 50 капсули

ESKIMO Brainsharp, 50 капсулиЕскимо Брейншарп е хранителна добавка, която осигурява нов, напълно естествен подход за поддържане на мозъчната и енергийна дейност на организма.

Ескимо Брейншарп съдържа напълно натурално рибено масло. „Напълно натурално“ са ключовите  думи, когато говорим за Омега-3 продукти. Това означава, че маслото не е химически модифицирано и че активността на естествените антиоксиданти са напълно запaзени. Отличава се също така с висока чистота и стабилност срещу гранясане. Това прави Ескимо Брейншарп уникален и напълно различен от останалите Омега-3 продукти.

За да поддържа мозъчните и енергийните функции на организма, Ескимо Брейншарп съдържа още коензим Q10, GLA, Омега-9 и витамини Е и Д. Създаването му е базирано на дългогодишни проучвания на Университета в Uppsala в Швеция, Университета на Florida и на фирмата производител Bringwell в Швеция. Ескимо Брейншарп е продължение на серията Ескимо. В създаването на новия продукт е използван 20 годишния опит с Ескимо-3, прилаган включително и у нас.

Моля обърнете внимание:
Ескимо Брейншарп съдържа уникално и стабилно рибено масло от дълбоководни риби и не трябва да се бърка  с маслото от черен дроб на треска или с химично модифицираните масла.

Ескимо Брейншарп поддържа мозъчната дейност. Докато много  хора са наясно с важността да се поддържа хранителния режим, подходящ за нормалното функциониране на сърцето, то все още много от нас не знаят колко важен е начинът ни на хранене за „здравето“ на мозъка и нормалното протичане на мозъчната дейност.
Омега-3 полиненаситните мастни киселини ЕРА и DHA, които се съдържат в рибеното масло и Омега-6- арахидоновата киселина, продуцирана от GLA (гама линоленова киселина) от маслото на вечерна иглика са есенциални за комуникацията между мозъчните клетки и за нормалното протичане на мозъчните функции. Тези мастни киселини, които тялото ни не може да произведе, трябва да бъдат доставени с храната ни, защото са от изключителна важност за нормалното функциониране на мозъка и зрението ни.
Коензим Q10 е необходим за енергийната продукция в мозъка.
Витамин D е важен за активността на мозъчните клетки.

Препоръчителна дневна доза – 2 пъти дневно по 2 капсули, по време на хранене.
Съдържание в 4 капсули:
Омега-3 мастни киселини                              1400 mg
от които:
ЕРА (ейкозапантенова киселина)                   600 mg
DHA (докозахексенова киселина)                   400 mg
АLA (алфа-линолова киселина)                         65 mg

Омега-6 мастни киселини                                 480 mg
от които:
LA (линолова киселина)                                    400 mg
GLA (гама линоленова киселина )                     45 mg

Омега-9 мастни киселини(олеинова к-на)     500 mg
Витамин D (175 IU)                                   4,5 µg(90%*)
Витамин E (15 IU)                                       9 mg(80%*)
Q10 коензим                                                              7 mg

* Препоръчителен дневен прием

Състав:
Натурално рибено масло от дълбоководни риби, масло от вечерна иглика, масло от рапица, натурален витамин D(холекалциферол), коензим Q10.
Антиоксиданти – естествен витамин Е(токофероли), аскорбинова киселина, лецитин.
Капсула: желатин и глицерин
Аромат: натурално лимонено масло.

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!